MENU
-
CHRUPIĄCE SZPROTKI 29,-
SOS REMULADA
-
ŚLEDŹ PO KASZUBSKU 28,-
MARYNOWANA CEBULA, PIECZYWO
-
KOZI SER W MIODZIE 39,-
MIX SAŁAT, BURAK MARYNOWANY, PIECZYWO
-
PIECZONY BURAK FASZEROWANY KASZĄ 28,-
KASZA JĘCZMIENNA, RUKOLA, OLIWA BAZYLIOWA, BALSAMICO
-
TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 48,-
ŻÓŁTKO, MARYNATY, PIECZYWO
-
-
DOMOWY ROSÓŁ 24,-
NA BAZIE DROBIU I WOŁOWINY, Z MAKARONEM
-
BARSZCZ CZERWONY Z KROKIETEM 34,-
KROKIET Z FARSZEM MIĘSNYM
-
CZERNINA 35,-
CZARNA POLEWKA NA WYWARZE Z KACZKI, Z DODATKIEM WIŚNI, MIODU, WARZYW I KLUSEK
-
KREMOWY ŻUREK W CHLEBIE 36,-
ZUPA NA ZAKWASIE ŻYTNIM, Z KIEŁBASĄ I ŚMIETANĄ
-
CHOWDER (zupa rybna) 35,-
ZUPA RYBNA, Z KAWAŁKAMI RYB I OWOCAMI MORZA
-
-
FISH AND CHIPS 52,-
FRYTKI,COLESŁAW, SOS REMOULADA,
-
MAKARON Z OWOCAMI MORZA 38,-
SOS WINNO-MAŚLANY Z WARZYWAMI
-
MULE W SOSIE ŚMIETANOWYM 65,-
SOS WINNO ŚMIETANOWY, PIECZYWO
-
FISHBURGER 54,-
SOS KURKOWY, SAŁATY, WARZYWA
-
PIECZONY HALIBUT 61,-
RYŻ CYTRYNOWY, GROSZEK CUKROWY, SOS HOMAROWY
-
SANDACZ Z SOSEM GRZYBOWYM 64,-
PUREE ZIEMNIACZANO-POROWE
-
PSTRĄG PIECZONY W CAŁOŚCI 62,-
MIX SAŁAT, ZIEMNIAK PIECZONY
-
SKWIERCZĄCE KREWETKI W SOSIE WINNO- MAŚLANYM 65,-
BIAŁE WINO, CEBULA, CZOSNEK, CHILLI, KOLENDRA, PIECZYWO
-
GDAŃSKA PATELNIA (2 OSOBY) 194,-
HALIBUT, DORSZ CZARNY, PSTRĄG, SZPROTKI, OWOCE MORZA, ZIEMNIAKI GRILLOWANE
-
-
SCHAB Z KOŚCIĄ 51,-
ZIEMNIAK GOTOWANY, KAPUSTA ZASMAŻANA Z WĘDZONYM BOCZKIEM
-
GOLONKA WIEPRZOWA Z KOŚCIĄ 66,-
KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA, ZIEMNIAK, CHRZAN
-
BURGER WOŁOWY 56,-
SAŁATY, ŚWIEŻE WARZYWA, , SOS SEROWY, BOCZEK, FRYTKI
-
DUCKBURGER 56,-
MIĘSO Z KACZKI, SAŁATA, ŚWIEŻE WARZYWA, FRYTKI, MAJONEZ, SOS ŻURAWINOWO- CHRZANOWY
-
SZNYCEL Z INDYKA 51,-
ZIEMNIAKI GOTOWANE, SAŁATKA Z BURAKA
-
ŻEBRO WIEPRZOWE W GUINNESSIE 72,-
FRYTKI, SOS BBQ, COLESLAW
-
PIERŚ Z KACZKI 59,-
PUREE ZIEMNIACZANO ORZECHOWE, PAKCHOU, MUS Z CZARNEJ PORZECZKI, CHIPS ZIEMNIACZANY
-
GULASZ Z DZIKA W CZERWONYM WINIE 63,-
KASZA JĘCZMIENNA, SAŁATKA Z BURAKÓW
-
STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 120,-
GRILLOWANE WARZYWA, FRYTKI, SOS PIEPRZOWY
-
UCZTA MIĘS 190,-
SCHAB, PIERŚ Z KURCZAKA, GOLONKA, ŻEBRO WIEPRZOWE, PIECZONY ZIEMNIAK, PIECZONY BURAK FASZEROWANY KASZĄ , MIX SAŁAT, SOSY
-
-
GRILLOWANE HALLOUMI Z PUMPERNIKLEM I GUACAMOLE 43,-
-
KOZI BURGER 51,-
KOZI SER, SAŁATA, RUKOLA, krążki cebulowe
-
-
SAŁATKA CEZAR 39,-
FILET Z KURCZAKA, SOS CEZAR, SAŁATA RZYMSKA, POMIDORKI CHERRY, PARMEZAN, PIECZYWO
-
SAŁATKA Z ŁOSOSIEM GRAVLAX 45,-
MIX SAŁAT, ŚWIEŻE WARZYWA, SOS ANCHOIS, PIECZYWO
-
-
PIEROGI RUSKIE Z OKRASĄ 36,-
-
PIEROGI Z KACZKĄ 39,-
SOS GRZYBOWY
-
-
MAKARON Z KACZKĄ 39,-
SOS Z PODGFRZYBKA
-
-
PANIEROWANA PIERŚ Z KURCZAKA (DLA DZIECI) 29,-
DO WYBORU FRYTKI/ZIEMNIAKI, COLESŁAW
-
PANIEROWANY FILET Z DORSZA (DLA DZIECI) 29,-
FRYTKI, COLESŁAW
-
-
FONDANT CZEKOLADOWY 26,-
-
CREME BRULEE 25,-
-
BEZA Z KREMEM KAWOWYM 23,-
-
SMAŻONE LODY Z KONFITURĄ WIŚNIOWĄ 24,-